fbpx
Lige nu fri fragt ved køb af varer for min. 299,-

Om Willow Care

Piletræet er kendt som urtemedicinplante i den ældgamle kinesiske plantemedicin, blandt Nordamerikas indianere og især de græske medicinere Hippocrates og Galen anvendte pil. Siden da har pil været en almindelig del af urtemedicinen og naturkosmetik i hele Europa. Ekstrakter fra pil har desuden været anvendt til naturkosmetik 2-3000 år tilbage i tiden.

Salixin A/S, der producerer Willow Care, har gennem et mangeårigt udvælgelsesarbejde opformeret og udplantet nogle specielle pilesorter med henblik på anvendelse af disse planter i forskellige naturprodukter. Disse pilesorter har alle gode og unikke egenskaber, når dele af planterne anvendes som ingrediens i kosmetiske produkter eller kosttilskud.

Salixin A/S planter, dyrker og høster selv den økologiske pil i Nordjylland omkring gården Ny Vraa ved Tylstrup. I juni 2012 blev alle marker
omlagt til økologisk drift, og vores ekstrakter har udelukkende været økologiske siden 2015.

Pileekstrakterne produceres på eget produktionsanlæg i Nordjylland, og produktionen af vores færdigvarer foregår hos forskellige kosmetikproducenter – alle i Danmark. Willow Care er 100% dansk.

Vi lægger vægt på at anvende få og gode ingredienser i vores produkter, og vi udvikler og tester løbende nye for hele tiden at give dig naturlige produkter, der virker.

willow care logo